Emlékkönyv
 

Ma régi talentesünk, Rózsa Viktor járt a Stúdióban...

2011 március 31.

Hosszú idő telt el azóta, amióta Viktor elhagyta a Stúdiót, hogy kipróbálja a nagyszínpadok világát, és hogy neves énektanárok segítségével fejlessze énektudását...

Rózsa Viktor nem egyedül, hanem a barátnőjével, Vikivel érkezett a találkozóra.
Kis talenteseink kíváncsian várták, mert már csak ketten, Zsani és Niki vannak itt az akkori csapatból, akikkel valaha egy színpadon énekelt.
Zsófi megérkezése után azonban kiderült, hogy ők is ismerik egymást, mert Viktorral együtt játszottak 2010-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Carmenben, és szinte azonnal élénk beszélgetésbe kezdtek, felelevenítve nyári közös szabadtéris élményeiket.

A beszélgetés elején Viktor elmondta, hogy hol tanul, elmesélt kis sztorikat az életéből, majd a lányok egy egy dallal bemutatkoztak neki.
Mindhez volt építő jellegű megjegyzése, kiemelte a vibrátó, a lebegtetés alkalmazását és fontosságát, de láttuk az arcán a meglepetést, amikor Zsaki, Angi, Ági vagy Niki dalait hallgatta. Láthatólag kevesebbet várt, de a lányok kitettek magukért...))

Ezután egy nagyon látványos, hangtechnikai bemutatóval fűszerezett előadás következett. Kiemelte a rezonáns üregek használatának fontosságát, a levegővétel és légoszlop kezelését, majd hallhattunk tőle egy-egy klasszikus és pop stílusban előadott dalt.

Ági ígéretet kapott egy kiváló énektanárral való megismerkedésre, aki profi művelője "Ági stílusú" jazzrock produkciók előadásának és tanításának.

Köszönjük Viktornak ezt a tartalmas délutánt és többi régi talentesünket is szeretettel várjuk egy kis beszélgetésre, éneklésre, nosztalgiázásra a Stúdióba...


Talenteseink Viktorral a Stúdióban...Tücsök ma búcsút vett a Megasztártól...

2010 október 02

Tücsök, - Varga J. Bernadett - akit az első pillanatban meg sem ismertünk, - a vad smink és a szöges kabát méginkább felismerhetetlenné tette, de aztán megszólalt és a jellegzetes "Tücsökhang" mégis meggyőzött, hogy őt látjuk...
Tücsök az Aerosmith Crying c. dalával lépett a közönség elé.. Igazi dráma zajlott ezen az estén a Megasztár színpadán. Tücsök arcüreg gyulladással énekelt, és a zsűri ismét nagyrészt nemtetszésének adott hangot. Tücsin érzett talán nagyon is érzett a feszültség, de - szerintünk - mindent beleadott, ami ebben az állapotában tőle tellett. A szavazás feszült pillanataiban látszott az arcán, hogy rettenetesen izgul. Amikor az utolsó három, azaz a legkevesebb szavazatot kapott versenyzőt mutatták és Tücsi is ott volt az utolsó előtti, majd néhány perc múlva az utolsó helyen, már lehetett érezni, hogy innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.
S mit ad Isten, az egymás után elszólított versenyzőkből csak ketten maradtak, - akikből a zsűrinek volt lehetősége kiválasztani a továbbjutót, - Tücsök és Szeleczki Dávid, akit Cegléden ismertünk meg és talentes lányaink jó barátja.
És ez volt az igazi dráma számunkra is, mert mindkettejüknek drukkoltunk, - de nem egymás ellen... Mindkettőt szeretjük, hiszen Tücsök hosszú ideje példaképe talentes gyerekeinknek , Dávid pedig a nagylányok szívét hódította meg tehetségével, barátságával.
Aztán jött a robbanás és a zsűri kettejük közül Dávidot juttatta tovább. Egyik szemünk sírt a másik nevetett...
Azért ez nagy teljesítmény volt Tücsike!
Ott lenni a legjobb 13 között nem kis teljesítmény. És ezzel nincs vége, hiszen egy ország ismert meg Tücsök, és innen is elindulhatsz, talán még nagyobb eséllyel is álmaid megvalósulása felé...
Kívánjuk, hogy sikerüljön...!!A legjobb 13-ban a Craying c. dallal...

      
A feszültség utolsó pillanatai... majd a búcsúdal...Búcsúdal...

Ujságcikkek Tücsökről

Rajongói kérdések a Blikk-ben Tücsök a Mokkában Cikk a Bulvaros.hu-ban Cikk a Divat, Trend Infó-ban TV2 Tücsök álmai és a Craying A Myrss cikke A Doil.hu cikke A Videóhírek cikke A Starity cikke

Tücsöknek már rezgett a léc...

2010 szeptember 25

Tücsök, - Varga J. Bernadett - ismét szerencsésen vette a soron következő akadályt. Itt Páll Timeával párbajozott, de a zsűri igencsak kifogásolta az előadásukat. Mester Tamás szerint ezzel a számmal nem igazán érezte Tücsök különleges tehetségét, csalódott és legszívesebben elküldte volna őket. Mikor az egyik zsűritag Timi hangja helyett a bugyijával kezdett foglalkozni, - nos, ez már mind a jó ízlést, mind a zsűri egyes tagjainak hozzáértését megkérdőjelezi...
Ám a szavazáson szerencsére mégis Tücsök került be a következő fordulóba, így a Talent kis csapata tovább drukkolhat neki.Az első nyilvános szereplés duettben ...I love rock and roll...Tücsök ismét túl egy akadályon...

2010 szeptember 18

Tücsök - Varga J. Bernadett - ismét sikeresen etvitte az egyre magasabbra kerülő lécet a Megasztárban. A mosolya a régi, a lelkesedése a régi, de mégis más.
Tücsök felnőtt és bár a hangja, a stílusa nem sokat változott a Stúdióban eltöltött hosszú évek alatt megszokottól, - régi felvételeit visszahallgatva mégis a régi igazi "Tücsökhang" az, ami megalapozta jelenlegi sikereit.
S örömmel nyugtázzuk, hogy itt kezdett igazán énekelni, itt ismerte meg a színpadot, a siker ízét, s itt tanulta meg mindazt, amit most kamatoztat a Megasztár színpadán. Csak így tovább Tücsök...!!Az utolsó próbatétel Tücsöknek a nyilvános szereplés előtt... Killing me softly...A Megasztárról jelentjük...

2010 szeptember 12

Két volt talentesünk is képviseltette magát a 2010-es TV2-s Megasztár tehetségkutató versenyén. Tücsök, -Varga J. Bernadett - akit már nagyon régen láttunk, és jelenleg felszolgálóként dolgozik, még egyenlőre versenyben van. Vele legutóbb a szegedi halászléfesztiválon találkoztunk, egy nagy rakás hallal viaskodott éppen...))

      
Tücsök a Megasztár színpadán és a Halászléfesztiválon...

Nagy Reni a tegnapi 2010 szeptember 11-i selejtezőn mondott búcsút a Megasztárnak, Mester Tamás szerint csapnivaló koreográfia és "legénybúcsúba" illő szám miatt. Meglepetésünkre Reni nem szólóban indult, hanem két lány társaságában, - ez szerintünk hatalmas hiba volt, - és a dal amit előadtak sem volt igazán versenydal. Egy Lady Gaga számmal versenyben maradni több mint merészség. Ennek megfelelően a három lány közül csak egyik, - a legjobb énekes - jutott tovább,s ezzel Reni elbúcsúzott a további versenytől.


Reni a Megasztár színpadán a lányokkal...Tücsök egy új rap csapatban...


Munkában Tücsök a "rap" stúdióban

Elkészült Tücsök közreműködésével a Tesszári Peti vezette rap csapat első videoklippje és átütő sikert hozott dala, a "Szegeden szabadon"
A dal érdekessége, hogy a klip forgatása a szerzők szülővárosában Szegeden zajlott és a szám szövege is szorosan kötődik Szegedhez.
Tücsök aki igen nagy kanyart tett, - először a slágerektől , majd a mulatós műfajtól, végül a musicaltől is elpártolva - most - egyenlőre - horgonyt vetett a rap műfajában.
Becsületére legyen mondva, ez a rendkívül tehetséges, ám a szerencsével igencsak hadilábon álló kiváló kis énekes bárhol is tette le a névjegyét, ott mindenütt mély nyomokat hagyott hallgatóiban, és sokkal többet, akár országos hírnevet is érdemelne...
Gratulálunk Tücsike soha ne add fel!!
Petiék dala a képre klikkelve meghallgatható.

Feltöltve 2008. február 12.Zsanett a Duna TV-ben...


Zsanett a Duna TV stúdiójában élő adásban"

Zsurkán Zsani, aki a Toldy Mária vezette Brodway Musical stúdió után a Zserbóban tűnt fel, ahol az aranylemezes első CD után, már a második CD is a boltokba került, - most egy együttessel, a Royal Express nevű kiváló énekesekből és zenészekből álló kis kompániával járja az országot és rövidesen a világot is.
Híreink szerint tavasszal egy egzotikus hajóutat vállaltak, ám addig a médiák is hírt adnak róluk.
Jelen esetben a Duna TV Stúdiójában jártak és elképesztően profi műsorukkal nagyon feldobták a kissé poros régi dalokon tengődő kívánságműsort...)))
Zsani dala a képre klikkelve meghallgatható.

Feltöltve 2007. november 21.Tücsök a Casanovában...


Tücsink stúdiózik Mester Tamással és a "stábbal"

Ki gondolta volna, hogy egy fehér fodros ruhácskában a Talent ajtaján bekopogó alig tíz éves kislányból, akit akkor még Varga Julcsinak hívtak, s aki a Talent Énekstúdióban eltöltött évei alatt kiérdemelte a Tücsök "művésznevet", s akit ma már Varga Bernadettként ismer a nagyközönség, ilyen komoly színésznő-énekes lesz...
Bár Tücsök tehetsége minden kétségen kívül egyedülálló, hiszen a Stúdióban eltöltött hat éve alatt szinte minden énekversenyt, Ki-Mit-Tud-ot, dalfesztivált megnyert, mégis, az a lehetőség, hogy Mester Tamás mellett címszereplőként mint Lizzy szerepelhet és énekelhet ebben a nagyon szupernek ígérkező musical-ben, - nem várt siker Tücsi életében.
Stúdió vezetősége és jelenlegi énekesei nagyon sok sikert tapsot, és új lehetőségeket kívánnak neki...)))
A Casanova egyik slágergyanús dala Tücsök közreműködésével a képre klikkelve meghallgatható.

Feltöltve 2007. november 13.Csillag születik 2007...


Kékesi Dóra

Az RTL Klub nagy országos vetélkedőjén ismét feltűnt Kékesi Dóra, aki már a 2005-ös Megasztár produkcióban is képviseltette magát.
Dórra a Csillag Születik vetélkedősorozatban az első elődöntőig jutott, és ott esett ki. Produkciója, mint azt már tőle megszokhattuk, igen szép és magas színvonalú volt.
Dala a képre klikkelve meghallgatható.

Feltöltve 2007. november 10.Megasztár 2005...


Kékesi Dóra

         Ismét elindult a Nagy Megmérettetés a TV2-n.

Örömmel és meglepődve fedeztük fel a jelentkezők között egykori Talentes énekesünket, Kékesi Dórát. Dóra már annak idején is magasan kitűnt énektehetségével, jól képzett különleges hangjával. Már a döntőbe jutás volt a tét, amikor kiesett. A zsűri egy elég átlátszó érvet próbált megetetni velünk, miszerint Dóra nem volt elég "hiteles" és különben is rossz számot választott... No comment....
Megasztáros produkciója a képre klikkelve meghallgatható.

Feltöltve 2006. január 22.Ismét jelentkezett Molnár Timi...

         A 2005-ös Kamionos Country Találkozón ott volt Molnár Timi, egykori kiváló énekesünk. Megnézte a műsort, majd egy kedves levélben jelezte, hogy azóta is figyelemmel kíséri a Talent sorsát, s bár már nem énekel aktívan, de a zene szeretete, és a Talentben eltöltött idő, az itt szerzett barátok, örök nyömökat hagytak benne.
Köszönjük leveleit, jelentkezését, és sikeres boldog életet kívánunk neki.

Feltöltve 2005. augusztus 01.Zsurkán Zsanett és Muhari Tamás a "Zserbo"-ban

         Zsanett és Tamás a Toldy Mária vezette Énekstúdió hallgatói voltak, s a Talent ajánlására a Sony-BMG hanglemezstúdió is felfigyelt tehetségükre. 2005 március 16-án megjelent első országos forgalmazású CD-jük egyik énekestársuk, Dávid közreműködésével, "Nagy Zserbo lemez" címmel.
Ezen a korongon 19 népszerű operett sláger és egy musical sláger kapott helyet. A korszerű lüktető dinamikus zene teljesen új köntösbe öltözteti a századelő öreg dalait, mintegy fogyaszthatóvá téve a fiatalabb nemzedék számára is.

Dávid, Zsanett és Tamás

Feltöltve 2005. április 20.Bálint Alexandra (Szasza)

         Szasza 2000-2001-ben dolgozott velünk. Csendes mosolygós kislányként jött és egy kiváló hangú ifjú hölgyként hagyta itt a Stúdiót akkor, amikor Amerikában élő édesanyjához nyaralni ment. Ahogy az lenni szokott, Szaszának nagyon megtetszett a kinti élet, és bölcs döntéssel az édesanyja mellett maradt Maryland állam Damascus nevű városában.
Az iskolában, ahova jelenleg jár, felfigyeltek kiváló hangjára, színészi képességeire, és 2004-től egy musical, a "Brigadoon" egyik szereplője lesz. Szépségét a kinti fotósok is észrevették, és egy éve fotómodellként is dolgozik.
Kívánunk neki sok sikert, komoly karriert, és egy nagy fazék boldogságot innen az Óhazából...

      

Szasza mint fotómodell. A képek Amerikában készültek

Feltöltve 2003. december 26.

Nagy örömmel vettük, hogy Szasza Ismét jelentkezett Amerikából. Elmondta, hogy jól van, hogy énekel, és hogy rövidesen költözik.
S hogy ti is közelebbről megismerjétek, kattintsatok az alábbi linkre.

Szasza honlapja

Szasza most sem lett hűtlen egykori talentes barátaihoz. Néhány hetet Magyarországon töltött, s ezalatt meglátogatta Stúdiónkat. Elmesélte hogy éli életét Amerikában, beszélt egy különös érzésről, amely hazahívja, meghallgatta örömeinket, bánatainkat, meghallgatta Tücsi és Zsófi próbáját, a többiek rögzített dalait, s hogy ne bocsássuk útra üres kézzel, egy talentes CD-t kapott, amelyen egykori és jelenlegi énekeseink számaiból válogattunk össze egy csokorra valót. Köszönjük a látogatást és amint lehet, viszonozzuk.

   

Szasza a Stúdióban Tücsivel és Zsófival

Frissítveve 2005. július 17.


Megasztár 2003 TV2

            

Popovics Renáta         Szikula Tünde          Gulyás Kata

         Popovics Renáta és Szikula Tünde egykori talenteseink, mindketten eljutottak a Megasztár TV2-es megaprodukció elődöntöjéig. Innen kellett távozniok, ám ezt emelt fővel tehették, mert mindkettejük előadása méltán megállta a helyét a többiek között.
Tünde a Talent egyik alapítótagja volt, Renáta pedig közel fél éven át tartozott a Csapathoz.
Megasztáros produkciójuk a képükre klikkelve meghallgatható.

Feltöltve 2003. december 29.


Kasza Tibi és a Crystal...

                                      

         Kevesen tudják, hogy Kasza Tibi és Gabi már igen fiatalon 13-14 évesen komolyan foglalkoztak a zenével. S nem csak énekesi szinten, hanem zeneszerzői és számítógépes "zenekészítői" szinten is.
Tibor és Gabi készítették el egy öreg Amigán a Talent első alapjai közül a "Kis Gyufaáruslány" c. filmmusical egyik betétdalát, amelyet először 1996-ban Zsurkán Zsani, 2000-ben Tücsök, 2003-ban Gina, 2006-ban Saci, majd 2007-ben Roni, Anett és Lotti vitt színpadra és használjuk mind a mai napig.
Kevesen tudják, hogy az akkori technikával, egy magnóval és egy mikrofonnal Tibor már felénekelt olyan dalokat, amelyeket később színpadra is feltettünk. A "Mire gondolsz katona", Lionel Richi "Hello" c. dala sok helyen elhangzott Szegedtől a Dóci Művelődési Ház színpadáig.
Akkor még nem tudtuk, amit ma már igen. Egy csodálatos életút kezdetét láttuk, amely ma meredeken felfelé ível, és a világhírnév felé tör.
Gratulálunk Nektek Gyerekek!!

Legújabb Crystal hírek - Click ide!!Figyu!
Ha valaha is énekeltél nálunk, ebben a rovatban bemutatkozhatsz ismét.
Várunk, jelentkezz!
(C) Talent Tehetségkutató Énekstudió.
Alapítva 2000-ben.
- Minden jog fenntartva -